Photography by Bert

Leuk dat je even de tijd en moeite neemt om mijn website te bezoeken, en kijk gerust even geheel vrijblijvend rond!

Ik ben Bert geboren en getogen in Zaandam en woonachtig in ZAANDAM dus een echte Zaankanter, en thans alweer 54 jaar jong, sinds de jaren 70 hou ik me bezig met Freelance Foto-opdrachten, u kent dat nog wel van toen scanner naast het bed en bij de eerste de beste alarm bel eruit en plaatjes maken, en vervolgens als een speer de DOKA in en zorgen dat de beelden zo snel mogelijk op de Fotoredactie van de plaatselijke media kwamen, maar dat is verleden tijd ook omdat we in het digitale tijdperk leven, en doe ik in gevallen van nood nog wel eens wat voor de media, er is toen een doka gekomen in kleur en zwart wit, maakte en ontwikkelde mijn eigen foto's, wat ik mondjesmaat nog steeds doe, ooit ben ik begonnen met toen nog een oude Zenith Camera en ben ik in een later stadium overgestapt op hoogwaardige apparatuur van NIKON iets waar ik geen moment spijt van heb.

Heb toen der tijd Freelance mogen werken voor dagbladen die vandaag de dag niet meer bestaan als De TYPHOON, De ZAANLANDER en Weekblad WEEK IN-WEEK UIT. Het analoge fotowerk wat toch een arbeidsintensief klusje is, is een beetje op de achtergrond komen te liggen, en ben ook ik overgestapt op de DIGITALE Fotografie, Professional en Semi-Professional, wat naar mijn mening toch de toekomst heeft en eigenlijk al is, en ook ik met het (digitale) tijdperk wil mee gaan.
Bent u op zoek naar goede en betaalbare FOTOGRAFIE ? Dan bent u bij mij misschien aan het juiste adres, immers ik hou het nog leuk en betaalbaar, besteed en stop ontzettend veel tijd, energie en liefde aan al mijn opdrachten en kan het niet anders zijn dat daar fraaie en mooie plaatjes uit rollen………. en heb maar 1 passie………  goed werk aan u afleveren tegen een zeer redelijk tarief !

Momenteel heb ik nog tijd over en wil ik, als actieve ZZP' er, heel graag klaar staan voor (nieuwe) opdrachtgevers, en zijn alle onderwerpen van harte welkom ! Ben ik flexibel ingesteld, 24 uur per dag, en 7 dagen per week beschikbaar en inzetbaar, dus ook in de avonduren en het weekend. En is mij niets vreemd genoeg, heel graag zou ik uw fotowensen willen verzorgen alsmede vervullen en zal u verrast zijn door het mooie en eerlijke resultaat, speciale wensen……..? uw foto's bijv. in Zwart-Wit, Sepia etc. of vandaag gefotografeerd en gisteren geleverd ook dat is geen probleem, daarnaast lever ik mijn werk altijd af in de hoogste resolutie wat garant en borg staat voor zeer goede en fijne afdrukken/kwaliteit. Op verzoek werk ik door geheel Nederland en ver daarbuiten, ben ik aleens benaderd voor opdrachten in FRANKRIJK en ITALIE, en heb ik al mijn fotowerk in eigen beheer van opname tot afdruk, hanteer ik een zeer redelijk uurtarief en een lage km. vergoeding per verreden kilometer, en desgewenst lever ik uw foto's op cd-rom.

Kortom ik wil en kan het nog voor u nog leuk en betaalbaar houden, en zoals gezegd stop ik erg veel tijd, liefde, energie en aandacht in iedere opdracht, en zal ik altijd mijn uiterste best doen om de mooiste plaatjes te schieten en af te drukken. Ook kunt u ten alle tijde beroep op me doen als het gaat om "OP HET LAATSTE MOMENT FOTOGRAFIE" ik heb al een paar keer meegemaakt dat er ondanks gemaakte afspraken de besproken "collega" door onduidelijke redenen toch verstek laat gaan, en wat moet je dan................Bel of Mail me en in 9 van de 10 gevallen heb ik een gaatje over en ben ik direct beschikbaar en inzetbaar, waar ik overigens geen onnodig hoge meerkosten bereken ! 

Uw reactie en/of eventuele opdracht zal ik in goed vertrouwen behandelen en serieus en met de grootste zorg uitvoeren, en krijgt u van mij altijd een eerlijk open en oprecht antwoord retour ! !

Met de meest vriendelijke groeten,

Bert