Photography by Bert

Of het nu om 1 of 500 of meer foto's gaat heel graag verzorg ik dat voor u en voor jouw, ik zal altijd mijn uiterste best doen om een zo'n goed mogelijk resultaat neer te zetten, en op een eerlijke, correcte en nette manier, waarbij ik rekening zal houden met uw wensen en verlangens. Vanzelfsprekend is mijn fotowerk ook geschikt voor uw E-MAILING , uw WEBSITE, RECLAMEDRUKWERK, FOLDERS, BOEKEN, CD'S en DVD'S enz. enz.

VRAAG GERUST EENS GEHEEL VRIJBLIJVEND, EN ECHT HET VERPLICHT U TOT NIETS, EEN PRIJSOPGAVE AAN, DE KOSTEN ZULLEN U NOG MEEVALLEN, EN KOMT U BIJ MIJ NIET VAN EEN "KOUDE KERMIS" THUIS wat de kosten betreft, en daarbij en na afloop van alles geen torenhoge rekeningen, of onaangekondigde meerprijzen, of de mededeling "Het is iets duurder geworden" nee bij mij weet u vooraf wat u achteraf ongeveer kwijt bent ! Daarnaast stel ik bij iedere opdracht een overeenkomst op die u schriftelijk van mij ontvangt, en waar beiden partijen voor dienen te tekenen, waarna het geheel rond is, en u op mijn komst kunt vertrouwen en rekenen. 

In de loop der tijd heb ik hele leuke maar ook bijzondere opdrachten gehad, vanuit het Bedrijfsleven, Instellingen, Particulieren op Muziekgebied en zelfs enige BN-er's. Uiteraard ook voor de Media, en zelfs een keer foto's voor een bekende uitgever in leerboeken voor scholen in het speciale onderwijs, 25, 50 of 60 jaar getrouwd ?, Abraham of Sarah gezien ? niets is mij vreemd genoeg, en alles wat u graag vastgelegd wil hebben dat doe ik graag, netjes en goed ! Om een indruk te krijgen van mijn werk heb ik een kleine selectie geplaatst onder de rubriek FOTO"S. Die keer op keer ververst of aangevuld word met nieuwe beelden.

Maar eerlijk is eerlijk........ 75% van mijn werk bestaat momenteel uit TROUWFOTOGRAFIE en dat is nog steeds groeiende, voor deze groep lever ik de foto's binnen 7 werkdagen, en waar mogelijk nog eerder, terwijl het ook mogelijk is om een dergelijke reportage over te zetten op CD-ROM zodat u baas bent en blijft over uw eigen foto's, en u zelf uitmaakt waar en wanneer u foto's laat afdrukken, door wie, en in wat voor formaat. En zoals u begrijpt heb ik de loop der tijd al heel wat Stadhuizen, Kroegen, Restaurants, Kerken en rokerige achteraf Zaaltjes aan de binnen en buitenkant gezien.Tenslotte is bij mij afspraak, ook daadwerkelijk afspraak en kom ik op tijd, en ruim op tijd al mijn afspraken en opdrachten na, zonder overigens dat de € tekens in mijn ogen verschijnen, ik hou er namelijk niet van om op het allerlaatste moment te komen aanwaaien, en leg ik uiteraard iedere opdracht en vooraf schriftelijk vast voor u voor jou en voor mij, in duidelijke en heldere taal, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

TROUWFOTOGRAFIE zie ik als een uitdaging op 1 van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen op een leuke, originele en spontane manier vast te leggen, geen twee huwelijken zijn het zelfde, vandaar dat u hier ook geen lijst zal vinden wat ik op jullie huwelijksdag doe, ik luister naar jullie wensen en doe mijn uiterste best hier rekening mee te houden tijdens de reportage, ook hoeven jullie je niet aan mij aan te passen, ik pas me aan jullie aan, en uiteraard en vanzelfsprekend in een ontspannen, ongedwongen en persoonlijke sfeer, stress of haast ken ik niet, en neem ik ruimschoots de tijd voor jullie en alle belangrijke dingen die op een dergelijke en belangrijke dag de revu passeren.

CD-ROM uiteraard is het mogelijk om een dergelijke reportage over te zetten op een dergelijke drager,maar niets is zo mooier dan een TROUWALBUM welke je vol trots kunt laten zien en delen met je Fam., vrienden en bekenden ook dat heb ik in mijn pakket, en word dit album op een nette, leuke en creatieve manier vervaardigd, door iemand die daar ontzettend veel plezier, liefde en tijd in steekt om er een mooi en persoonlijk album van te maken, informeer gerust naar de mogelijkheden en ik weet zeker dat ook de kosten van een TROUWALBUM u ontzettend mee zullen vallen !

Alle op mijn website vertoonde foto's zijn ook te koop, tenzij er portretrecht op rust, vraag gerust vrijblijvend naar informatie, en ik help u graag aan het gewenste beeld. 

Naast Fotografie kunt u bij ook tercht voor het overzetten van :

Naast de FOTOGRAFIE heb ik nog een passie en dat is de OUDE STIJL JAZZ of DIXIELAND, en verzamel ik uitsluitend cd's van Nederlandse orkesten, heb in de loop der tijd al heel wat oude platen overgezet op CD, en is mijn collectie cd's wat dat betreft enorm te noemen, maar ben ik waarschijnlijk net als u nog altijd op zoek naar die ene ontbrekende cd in de collectie, mocht u ook zo'n liefhebber zijn en ook nog altijd op zoek zijn naar die ene ontbrekende cd, neem gerust eens contact met me op en wie weet kunnen we elkaar helpen, mijn samengestelde lijst met cd's zend ik u graag en vrijblijvend toe.

Ik hoop u tot zover voldoende te hebben ingelicht, en zie ik uw reactie en/of opdracht heel graag van u tegemoet,

Met de meest vriendelijke groeten ,

Bert

P.S. Denkt u ook weleens................ik zou ook graag een eigen Website willen hebben maar u heeft geen idee hoe dat moet? Of hoe dat in zijn werk gaat? In dat geval kan ik u misschien verder helpen en naar iemand door verwijzen die graag WEBSITE'S bouwt, en net als ik nog vriendelijk geprijsd is en bovendien ook een snelle levertijd kent. Interesse gewekt? Vraag gerust naar info en dan verwijs ik u graag en direct door naar de persoon in kwestie!